Over mij

 

 

 

 

ART’S ART is een veelzijdig bureau met frisse en vernieuwende ideeën!

Na uitdagende functies bij o.a. de Bijenkorf, WE-mode en Maison de Bonneterie besloot ik al vroeg mijn eigen weg te gaan.  Art’s Art Visual Merchandising was een feit, en werkt nu voor de detailhandel en multinationals.

Mijn vak is mijn passie. Met mijn ervaring en veelzijdigheid ben ik in staat de juiste sfeerbeleving neer te zetten waarin het bedrijf/product op de juiste manier wordt gepresenteerd.

Ik bied het totaalconcept in Visual Merchandising– van styling, etaleren, winkelinterieurontwerp en design voor bedrijf en product.  Mijn ideeën zijn actueel en trendy.  Persoonlijk contact met de opdrachtgever is belangrijk voor een goede samenwerking en een perfect resultaat!

Liken en delen kan ook via mijn persoonlijke LinkedIn pagina


Ervaringen


"Na jarenlang de etalages voor ons te verzorgen heb ik Arthur een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw-pand voor mijn bedrijf. Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking want hij heeft mijn wensen omgezet in een prachtig ontwerp met mooie materialen en kleurstellingen. Dagelijks krijg ik complimenten van klanten die mijn inrichting prachtig vinden. Elke ondernemer kan ik adviseren met Arthur contact op te nemen, hij heeft goede ideeën, echt anders dan anders en je kan goed sparren met hem. Een vakman die zijn werk verstaat en waar je volledig op kan bouwen".

Ontwerp Health en Hamam
Adriënne Dekkers
O'vita »

"Al sparrend en lekker eigenwijs zijn we bij verschillende projecten tot een unieke en herkenbare identiteit voor onze klant gekomen. Door deze aanpak sluiten de ideeën en ontwerpen van Arts Art naadloos aan op de ontwerpen van Duidelijk Design. Klanten krijgen hierdoor bijvoorbeeld een fantastisch interieur en een herkenbare huisstijl".

Visuele Identiteit
Mirjam van Velzen
Duidelijk Design »

"Arthur werkt op een professionele manier en heeft een nuchtere kijk op zaken, waardoor de etalages fris en verrassend zijn en totaal niet wat je verwacht. Samenwerken met hem gaat makkelijk en is zeer gezellig".

Visual Merchandising

Ben van der Heiden, Opticiens »