Diensten

 

Visual Merchandising, wat is dat…?

Visual Merchandising is ‘verkoop via het oog’, een commerciële boodschap vertaalt in een visuele presentatie. Het doel is om zintuigen te prikkelen. Door op de juiste manier het product te etaleren/stylen komt de boodschap goed over waardoor er kansen worden gecreëerd om de consument op de juiste wijze te informeren en deze tot aankoop overgaat.

 

Visual Merchandising, hoe werkt dat…?

Vaak gebeurt het dat men zelf gaat etaleren/stylen. Om de juiste presentatie te maken moet je eerst decoraties gaan inkopen (vaak voor eenmalig gebruik). Het aantal uren dat nodig is om te etaleren/stylen gaat ten koste gaat van de verkoop, er is nog steeds geen garantie dat je de goede presentatie hebt. Elke gemiste kans kost immers omzet. Art’s Art neemt dit allemaal uit handen met een totaalpakket waardoor de klant zich geen zorgen hoeft te maken over de inkoop en opslag van decoraties, en zich volledig kan wijden aan de verkoop. Art’s Art maakt gebruik van materialen die actueel, vernieuwend, uniek, verrassend en toonaangevend zijn in diverse thema’s . Je bent verzekerd van de juiste presentatie!

 

Visual Merchandiser, wie is dat…?

Art’s Art  is door jarenlange ervaring de expert om uw bedrijf weer een eigentijdse en aantrekkelijke uitstraling te geven in :


Ervaringen


"Na jarenlang de etalages voor ons te verzorgen heb ik Arthur een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw-pand voor mijn bedrijf. Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking want hij heeft mijn wensen omgezet in een prachtig ontwerp met mooie materialen en kleurstellingen. Dagelijks krijg ik complimenten van klanten die mijn inrichting prachtig vinden. Elke ondernemer kan ik adviseren met Arthur contact op te nemen, hij heeft goede ideeën, echt anders dan anders en je kan goed sparren met hem. Een vakman die zijn werk verstaat en waar je volledig op kan bouwen".

Ontwerp Health en Hamam
Adriënne Dekkers
O'vita »

"Al sparrend en lekker eigenwijs zijn we bij verschillende projecten tot een unieke en herkenbare identiteit voor onze klant gekomen. Door deze aanpak sluiten de ideeën en ontwerpen van Arts Art naadloos aan op de ontwerpen van Duidelijk Design. Klanten krijgen hierdoor bijvoorbeeld een fantastisch interieur en een herkenbare huisstijl".

Visuele Identiteit
Mirjam van Velzen
Duidelijk Design »

"Arthur werkt op een professionele manier en heeft een nuchtere kijk op zaken, waardoor de etalages fris en verrassend zijn en totaal niet wat je verwacht. Samenwerken met hem gaat makkelijk en is zeer gezellig".

Visual Merchandising

Ben van der Heiden, Opticiens »